Big bigger biggest

FAQ

Hieronder vindt je de meest gestelde vragen over Penis XL. Kijk eerst of je vraag bij de meest gestelde vragen staat voordat je contact met ons opneemt. Lees over het gebruik van Penis XL, ingrediënten, je bestelling, levering, betaalmethoden en andere vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemene vragen over Penis XL

Voor wie is Penis XL geschikt?
Penis XL is geschikt voor volwassen mannen met een leeftijd vanaf 18 jaar. Penis XL is bedoeld voor mannen die hun penis op natuurlijke wijze willen vergroten. Houd Penis XL buiten het bereik van kinderen. Twijfel je over het gebruik van Penis XL? Raadpleeg dan een arts.

Is het effect van Penis XL blijvend?
Het effect van Penis XL houdt in ieder geval aan zolang je de tabletten dagelijks blijft slikken. Stop je met het gebruik van de Penis XL tabletten? Dan kan het bereikte effect langzaam verminderen. Je kunt daarna gewoon weer opnieuw beginnen met het gebruik van Penis XL.

Waar wordt Penis XL gemaakt?
De natuurlijke ingrediënten van Penis XL komen uit diverse delen van de wereld en worden in Nederland samengevoegd tot een goed product met een krachtige werking.

Welke ingrediënten zitten er in Penis XL?
L-Arginine, Tribulus Terrestris-Extract, Muira Puama-Extract, Fenusterols Fenegriek, Gehydrogeneerde Vegetarische Olie en Zinkcitraat.

Hoe lang kan ik Penis XL bewaren na het openen?
Op de verpakking van Penis XL staat de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op het etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie. Houd Penis XL buiten het bereik van kinderen.

Wordt Penis XL vergoed door mijn verzekering?
Penis XL is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door de verzekering.